SNEL PARTS

Dé zakelijk leverancier voor Japanse minitractor onderdelen.

"Snel Parts is een initiatief dat is gestart uit het succes van Shop4trac. Uit ervaring is gebleken dat er veel behoefte is naar de juiste kwaliteit van producten. Om voor de zakelijke klanten tevens aan de juiste prijs te voldoen is Snel Parts opgericht."

- Ricardo Snel, Eigenaar Snel Parts

Over ons
Over ons
MISSIE

Ons doel met Snel Parts

Het meest ideale scenario om zonder email of belletjes de juiste prijs te krijgen op een overzichtelijke webshop. Dat is onze bedoeling geweest waarbij efficiëntie voorop staat.

Wij zien met Snel Parts een kans voor zowel klant als leverancier om te zorgen voor de scherpste prijzen. Snelle levering vanuit eigen voorraad waardoor machines, tractoren en boten snel gerepareerd kunnen worden. 

Door de jaren heen is ons enthousiasme alleen maar verder gegroeid en hopen we dat we gezamenlijk onze krachten kunnen bundelen door groot in te kopen met de juiste klanten.

Zakelijke klant worden?

Geniet van extra kortingen op onze producten, exclusief voor zakelijke klanten.

HISTORIE

Onze geschiedenis

In 2010 zijn we gestart met het verkopen van Iseki en Kubota mini-tractoren uit Japan. Andere merken zoals Shibaura, Yanmar, Kioti, Hinomoto, Mitsubishi en Gutbrod kwamen bij ons voor onderhoud.

De Kubota en Iseki tractoren hebben wij Europees breed verkocht naar: Frankrijk, België, Nederland, Denemarken, Zweden, Oostenrijk, Zwitserland en vooral Duitsland. Aangezien we steeds meer ervaring kregen met de tractoren en ons enthousiasme groeide voor onderdelen zijn we gestart met het zoeken van leveranciers die naar onze eisen konden produceren. Kwalitatief is er veel onderscheidt in de producten die worden aangeboden en helaas wordt dit niet door leveranciers gecontroleerd op kwaliteit. Dit gaf ons de reden om vooral een betrouwbare leverancier te worden met tarieven die het voor de zakelijke klant en consument interessant maakt.

Anno 2022/2023 zijn wij wereldwijd bekend van onze youtube video’s en informatie die wij delen met onze klanten. Dit succes zetten we graag door via Snelparts waarbij we alleen exclusieve zakelijke klanten toegang geven tot deze webshop.

Over ons